Aktiviteter i Älvkarleby

Aktiviteter

På campingen finns det tillgängligt för alla våra gäster badplats, lekplats, grillplatser, restaurang, café, beach vollyboll promenad områden med tipspromenad.   

Campingen hyr även ut Bastu, badtunna, Bastuflotte, kanoter, båtar, cyklar, fiskeutrustning och en hel del annat. Här hittar du även våra snygga profilkläder som vi fått hjälp av tsreklam.se att ta fram. 

Nytt för 2021 var en renodlad Fiskebutik på campingen där man kan ses och ta en fika samt köpa fiskeprodukter för fisket i älven.

Fiske

Gäster på campingen erbjuds möjlighet att fiska i ett av Sveriges bästa Lax o Havsörings fiskevatten. Du köpa fiskekort hyra utrustning eller om du vill boka en fiskeguide som hjälper dig att hitta de bästa platserna. För att göra det kan du besöka campingen eller ringa och prata med Niklaus Laxguiden. 

 

Vi har även hört att Niklaus kan erbjuda fantastiska paketpris för lax o havsöringsfisket. Även gädda o gös/aborre med.  Han har 2 St båtar en Fullmatad laxtrollingbåt samt en Silver hawk för gädda o gös fiske. Campingen erbjuder även fina företagspaket.